Genieten met de hoofdletter ´G´

Heerlijke rose Strandpaviljoen de uitkijk

In juni mochten wij natuurlijk weer open en wat was dat heerlijk. Vrolijke gasten en alleen maar blije gezichten. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor die mooie maanden. Prachtig weer en zelfs een hittegolf, onze mooie strandkiosk en bomvolle terras, alles verliep vlekkeloos. Het personeel wat elke dag, ook tijdens de extreme warmte hun beste beentje voor hebben gezet, verdient ook een grote pluim.

De heetste zomermaanden zijn voorbij, maar gelukkig is er nog een mooie nazomer opkomst in september. Onze strandkiosk blijft dan ook staan tot eind september zodat u tijdens deze mooie nazomer nog heerlijk kan genieten van u voetjes in het zand en het lekkere strandkiosk menu.

Natuurlijk kunt u zoals altijd blijven genieten van ons restaurant. Ook met minder weer, kunt u lekker genieten op ons overdekt terras en met indien nodig de kachels aan. Overdag een lekkere lunch en in de avond genieten van onze diner kaart. Zo zijn er de altijd wisselende dag gerechten, vis of vlees. Vraag ons personeel naar deze gerechten, of check de menu bordjes die op ons terras hangen.

Een lekker borreltje na het diner, ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij hebben een leuke cocktail kaart, bekijk deze hier: Drankenkaart. en check de borrelhapjes kaart om u avond compleet te maken: Borrelhapjes.

Nog steeds werken wij in het weekend: vrijdag, zaterdag en zondag met diner shifts:

1ste shift: 17:00 – 19:15

2de shift: 19:30 – einde

De rest van de week kunt u reserveren wanneer u wilt en ons terras blijft natuurlijk gewoon open voor de vrije inloop. Wij kijken uit naar u komst. Volg ons ook op social media, zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes: facebook De Uitkijk