Strandpaviljoen de Uitkijk

Al jaren is Strandpaviljoen De Uitkijk een begrip op het Egmondse strand. Begonnen 35 jaar geleden als ''simpele'' strandpaviljoen maar uitgegroeid tot een strandrestaurant waar we trots op zijn.
Lees de geschiedenisReserveer een plek

Lunch & Diner aan zee, kom langs en laat u verrassen!

Kwaliteit en sfeer vinden wij belangrijk, onze gerechten bestaan daarom uit kwaliteit producten, verse producten en streek producten. Niet alleen bij onze gerechten vindt u kwaliteit terug, maar ook vinden wij het belangrijk dat u een goede, leuke en enthousiaste service krijgt wat bepalend is voor de sfeer in ons restaurant.

 

Kom langs en geniet van het uitzicht, zowel in de zomer als winter, dit onder het genot van een hapje of een drankje.

Met de seizoenen wordt ook rekening gehouden, zo serveren wij wisselende seizoens bieren,wijnen, en gerechten. Tevens zijn wij sinds heden het gehele jaar open, dus ook in de winter kunt u bij strandrestaurant De Uitkijk terrecht. Ook kunt u bij ons terrecht voor uw feesten / partijen of andere aangelegenheden.

 

Het hele jaar geopend!

Score 4/5 op Tripadvisor

Wij zijn super trots op alle bezoekers, laat jij ook een leuke reactie achter op Tripadvisor?

365 dagen open!

Wij zijn iedere dag van het jaar geopend en  ontvangen u met plezier elke ochtend vanaf 0900 uur.

Geschiedenis

De huidige ondernemer van de Uitkijk exploiteert de Uitkijk al meer als veertig jaar en heeft de hele ontwikkeling van de Uitkijk van strandpaviljoen naar het huidige strandpaviljoen / restaurant zelf vorm gegeven, waar voor zijn tijd alle strandpaviljoens om 18.00 uur dicht gingen, druk of niet druk, bleef de Uitkijk vanaf dag een ook `s avonds geopend.

De volgende stap was de jaarrond exploitatie, wat inhoudt dat het paviljoen het gehele jaar open is. Door de gasten wordt de uitbreiding in de winter periode zeer gewaardeerd en voor toeristen wordt zo Egmond aan Zee ook in de winter een aantrekkelijke bestemming. Veel heeft ook te maken met de beleving van de strandbezoeker, of deze alleen voor een wandeling komt of het comfort van een heerlijk terras met uitzicht op zee zoekt, bij de Uitkijk kunnen de gasten het gehele jaar terrecht.

De Uitkijk is begonnen als een simpel paviljoen en is uitgegroeid tot een restaurant waar de gasten kunnen genieten van het mooie uitzicht en heerlijke gerechten.