Eten en gezelligheid Strandpaviljoen de Uitkijk

Het is zover na een hele lange tijd mogen wij ons terras gaan openen. Goed nieuws en wat hebben wij er zin in. Zoals de meeste van jullie weten hadden wij al de nodige maatregelen getroffen op het terras en dat zal nu uiteraard niet anders zijn. U kunt in alle veiligheid genieten op ons terras, met voldoende ruimte en afstand.

Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen en de laatste aanpassingen om het terras 28 april weer helemaal fris te openen. Vanaf 28 april kunt u van 12:00 tot 18:00 genieten bij ons. U kunt zelf bepalen hoe laat u komt, maar wilt u wel reserveren dan kan dit enkel om 12:00. Daarna is het terras vrije inloop. Kom gewoon langs en zoek uw plekje.

Onze twee kiosken zijn uiteraard ook gewoon nog open zowel op het strand als vooraan bij onze brug. Hierdoor hebben wij alle ruimte om uw als gast te mogen ontvangen. Bij onze strandkiosk zullen ook ons blauwe stoeltjes te huur zijn, 1 euro voor deze stoel en een hapje en een drankje bij ons strandkiosk gedurende de dag is de enige voorwaarden. U kunt vervolgens zolang genieten als u zelf wilt. Tot op heden mogen ook deze stoelen alleen uit gezet worden tussen 12:00 – 18:00. Zolang het dus lekker weer is kunt u ook hier volop genieten.

Gasten van de Uitkijk wij kijken heel erg uit naar uw komst, het heeft even geduurd, maar wij hopen er nu weer volop tegen aan te kunnen gaan.

Tot snel

Team de Uitkijk