Heeft u hem al gespot? De winter Uitkijk Kiosk

winterkiosk egmond aan zee

Helaas kunt u nog steeds niet lekker vertoeven bij ons op het terras of in ons restaurant. Wij waren aan het denken wat kunnen wij dan wel voor uw doen. De strandwandeling wordt in deze tijd gelukkig nog niet overgeslagen. Een strandwandeling heerlijk in de frisse buitenlucht en de gezonde zee lucht moet u natuurlijk ook niet overslaan. Bij onze winterkiosk kunt u nu na(of natuurlijk voor) uw wandeling lekker genieten van een hapje en een drankje. Zo heeft u toch een beetje Uitkijk aan het strand en wij vinden het ook wel weer erg gezellig om in contact te komen met u.

De winterkiosk heeft een lekkere winterkaart. Zo kunt u genieten van een standaard kopje koffie of chocomel, maar natuurlijk ook een Special chocolat of een koffie met een lekker likeurtje. De Jagermeister shots staan ook voor uw klaar, na de strandwandeling kunt u hier lekker mee opwarmen.

special chocolat                                                                          jagermeister shots

Een lekker hapje hoeft u ook niet over te slaan: Een kom erwtensoep, een broodje zuurkool met worst, of gewoon een patatje mayo. Het is allemaal mogelijk. Een liter erwtensoep voor thuis kunt u ook gemakkelijk mee nemen in de Take-away emmertjes.

broodjes take away egmond aan zee

Daarnaast zijn wij ook begonnen met oliebollen verkopen, en van horen zeggen vallen deze lekker in de smaak. Een oliebol met poedersuiker is toch een goede afsluiter van een koud dagje strand?

oliebollen egmond aan zee

Wij kijken er naar uit om u welkom te heten bij onze winterkiosk. Een klein praatje en opwarmen met een hapje en een drankje maakt de strandwandeling toch wel echt compleet.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons toilet, wel zo fijn soms met die kou

Vergeet ook niet dat u nog steeds ons weekend diner kan bestellen. 3 lekkere gerechten, een beetje Uitkijk bij uw thuis. U kunt kiezen uit verschillende bijgerechten en het ook aanvullen met een lekker toetje of een mooie fles wijn.