Wij zitten er met ze alle alweer een lange periode in, de corona crisis. Super blij waren wij dan ook dat wij te horen kregen dat de horeca 1 juni haar deuren weer mocht openen. Natuurlijk niet zonder alle veiligheidsaanpassingen etc, wij zijn dan ook al een lange tijd druk bezig achter de schermen.

Onze terras wordt ruim opgezet en er worden schermen geplaatst. Daarnaast mogen wij in ons binnen restaurant maar 30 personen kwijt, inclusief personeel. Dat betekent ook voor ons binnen restaurant dat wij natuurlijk alles ruim opzetten en voor diner gaan wij met shifts werken. Dat betekent dat u, uw plekje kan reserveren voor de volgende tijden:

  • 17:00 tot 19:15
  • 19:30 tot 21:30/sluit

Het serveren zal natuurlijk ook anders verlopen dan u gewend bent. Er zullen serveer tafels vlakbij u tafel staan waar u uw bestelling kan afpakken. Uiteraard staan er ook desinfectiezuilen bij binnenkomst en de binnendeur, zodat u als gast direct ook even u handen kan reinigen.

Nieuw bij de Uitkijk is onze strand Kiosk waar wij heel veel zin in hebben. Wij creëren voor u een nieuwe ruimte waar u kunt genieten. Onze strand Kiosk gaat donderdag hemelvaartsdag al open. Wij zullen beginnen met onze take away kaart. Lekkere drankjes, goede koffie en fijne gerechten zijn voor take away te bestellen, die u op het strand kan nuttigen. Genoeg ruimte ook op strand om fijn afstand te houden.

strandpaviljoen de uitkijk, strand kiosk

Zodra het 1 juni is zullen wij ook onze strand kiosk gaan uitbreiden met een strand terras. Heerlijk genieten met u voeten in het zand van onze fijne sfeer en kaart.

Wij kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen

Tot snel

Team de Uitkijk