Helaas weer moeten wij, de horeca dicht vanwege de corona crisis. Wat een gekke situatie en met nog weinig uitzicht op een normale manier van werken. Wij zijn super blij dat wij de zomer samen met u zijn doorgekomen en hebben dan ook enorm  genoten, wij hopen u ook?!

Nu is de horeca dus weer gesloten, maar wij willen uiteraard niet stil zitten. Ook vinden wij het leuk als u toch kunt genieten van een stukje Uitkijk bij u thuis. Wij zijn dus begonnen met take away en bezorging. Wat houdt dat voor u in dan eigenlijk:

Vrijdag tot en met zondag zijn wij geopend van 12:00 tot 18:00. U kunt dus bij ons langs komen om een lekker kopje koffie, chocomel of erwtensoep en apfelstrudel direct af te halen. Daarnaast kun u ook heerlijke huisgemaakte erwtensoep mee nemen voor thuis. 1 Liter erwtensoep voor thuis voor €8,50. Natuurlijk ook onze huisgemaakte apfelstrudel kunt u mee nemen voor thuis, met lekkere vanillesaus, €4,50.

Daarnaast kunt u uw weekend diner bij ons afhalen of laten bezorgen. Wij bezorgen in de Egmonden, Heiloo en Castricum. Bezorgen is gratis vanaf €19,-. Ons weekend menu verschilt per week, bekijk dan ook onze bezorg/afhaal pagina voor het weekend menu: Bezorgen en afhalen. U kunt heerlijke winterse gerechten verwachten zoals een wildstoofpotje of zacht gegaarde eendenbout. Laat u verrassen en houdt onze socials en website in de gaten voor een wekelijks menu. Maak u diner compleet door een lekker flesje wijn erbij te nemen of een speciaal biertje. Maak het echt helemaal af met een lekker toetje: Huisgemaakte apfelstrudel met vanillesaus. Even in de oven en u kunt genieten van een heerlijk diner, een klein beetje Uitkijk bij u thuis.

Ons menu kan warm geserveerd worden maar ook koud, u hoeft het dan alleen even in de oven te schuiven. Wij bezorgen vanaf 17:00 tot 18:00. Maar afhalen is natuurlijk geen probleem en dat kan dus vanaf 12:00.

Wij kijken er naar uit om u een klein beetje Uitkijk bij u thuis te brengen.

Team de Uitkijk