De eerste week

De eerste week zit er weer op voor ons. Wat was het leuk om weer veel bekende gezichten te mogen ontvangen en de gezelligheid weer te voelen. Wij zijn erg blij met hoe de eerste week weer is verlopen, en hebben het gevoel gehad dat u als gast ook zeker weer heeft kunnen genieten.

Zoals u heeft kunnen zien zijn hebben wij flink wat aanpassingen gemaakt om u in alle veiligheid te mogen ontvangen. Zo staan er bij binnenkomst en bij binnenkomst van terras naar ons binnen restaurant desinfectiezuilen om direct uw handen te kunnen ontsmetten. Ons terras heeft mooie glazen veiligheidswanden waardoor u heerlijk kunt genieten aan een tafeltje. Deze glazen wanden hebben ook nog eens als voordeel dat wanneer er veel wind staat u heerlijk beschut zit achter het glas. Bij mooi weer hebben wij lekker de ramen open kunnen zetten waardoor u ook dan heerlijk kon zitten op terras.

corona proef horeca

Op ons terras heeft u gewoon vrije inloop, u hoeft dus niet te reserveren om daar lekker te kunnen genieten. 

In ons binnen restaurant hebben wij alle ruimte voor de 30 personen, gelukkig in juli is er alweer plek voor meer personen aangezien wij dan 100 gasten binnen mogen huisvesten. Reserveren voor diner is gewenst voor dit gedeelte als u zeker wil zijn van een plekje. Bekijk hier onze menu kaart om al vast lekkere trek te creëren

Vrijdag, zaterdag en zondag werken wij op dit moment nog met shifts

shift 1: 17:00 – 19:15

shift 2: 19:30 – einde

De rest van de week kunt u zelf u tijd doorgeven bij het reserveren, net wat u lekker uitkomt.

Wij zijn super blij weer om zo lekker te kunnen werken en kijken dan ook uit naar u komst

Tot snel

Team de Uitkijk