De cadeau actie is inmiddels verlopen. Natuurlijk kunt u nog gewoon onze cadeaubonnen bestellen. Stuur ons een mail of kom langs om de cadeaubonnen op te halen

Heeft u onze cadeau actie al gezien. Helaas hebben wij natuurlijk net als alle andere horeca onze deuren moeten sluiten. Wij kijken er natuurlijk onwijs naar uit om straks weer voor u klaar te staan. Heerlijk op ons mooie terras genieten van het prachtige en altijd wisselende uitzicht. Natuurlijk treffen wij ook de nodige maatregelen om straks weer in alle veiligheid voor u klaar te kunnen staan. Wij denken aan meer ruimte en tussenschotten zodat u in alle veiligheid en met gepaste afstand toch kan genieten bij de Uitkijk.

Natuurlijk kunt u ons ook steunen. Wij hebben de cadeau actie voor u bedacht, zodat u ons een beetje steunt en straks weer zonder zorgen kan aanschuiven. Wij komen samen uit deze corona crisis, dat weten wij zeker!

Onze actie is als volgt:

  • Koop een cadeaubon ter waarde van €25,- en ontvang 2 lekkere biertjes erbij
  • Koop een cadeaubon ter waarde van €50.- en u ontvangt van ons een heerlijk flesje wijn naar keuze erbij. Klik hier door naar wijn keuze: Wijn keuze

horeca cadeauactie

Wilt u geen alcoholische versnappering? Bestel dan onze cadeaubonnen actie, en wij zorgen dat u de bon ontvangt via de post. Ontvang een cadeaubon ter waarde van:

  • €30.- euro , betaal €25.- Krijg €5.- cadeau
  • €60.- euro, betaal €50,- Krijg €10.- cadeau

Een leuke actie, een blijk van waardering voor zowel ons als u als gast.

cadeau actie horeca corona

Wij kijken er naar uit om u in alle veiligheid weer te mogen ontvangen en tot die tijd: blijf veilig en gezond.

Team de Uitkijk